A A A

Programvare og utleie av programvare

Optimalisering av dine regnskaps- og økonomirutiner

Gjennom vår samarbeidspartner Unic AS kan vi tilby våre kunder tilgang til egne data på vår eksterne server. Alt som skal til er en PC med internet tilgang og tildeling av brukernavn og passord. Dette vil gi mulighet til å bruke alle våre topp moderne regnskaps- og økonomiprogrammer samme hvor du er, bare du har internet tilgang.

Vi kan tilby en optimal løsning for deres regnskaps- og økonomisystemer.

Vi tilpasser regnskaps- økonomiløsningen til hva som er optimalt for deres bedrift.

Vi bruker og kan tilby Visma business med underprogrammer som Visma dokumentsenter, Visma autopay, Visma autoinvoice med registrering i ELMA registeret. Vi tilbyr også Visma WEB faktura som er et moderne og rimelig faktureringsprogram som er WEB basert.

Vi bruker og tilbyr H&L lønn med tilleggsprogrammet H&L Travel som er WEB basert og ideelt til skriving av reiseregninger.

Vi kan tilby deres bedrift å gjøre seg nytte av de programmer som er mest fornuftig i forhold til din bedrift og hva du ønsker å bruke. Vi gir gjerne rådgivning her.

Dersom dere har egne ansatte og ikke ønsker hjelp til deres regnskap fra SEC-REGNSKAP AS kan dere leie programvare av oss. Leiesummen vil da også inkludere konsulenthjelp slik at dere har support til enhver tid. Ta kontakt med Sven på tlf 911 94 238 for ytterligere informasjon så vi sammen kan effektivisere ditt regnskap optimalt.